I morgen altså. Men det er siste dagen i august og jeg syns denne måneden har gått veldig fort. Nå er det plutselig høst. Håper på en litt mild høst da, ikke så kaldt og mye fint oppholdsvær så jeg kan gå turene mine.

Men det er som sagt en ny måned og en ny årstid. Og jeg er tilbake med de målene jeg hadde før sommerferien. Og ikke nok med det så har jeg også meldt meg på i Weight Wellness og klart jeg kan klubben. Håper det kan gi meg ny måte å tenke og en ny livsstilsendring inspirasjon. Der vil alle jobbe med seg selv og sine egne mål og støtte hverandre. Jeg har også nytt og spennende hjelpemidler på vei i posten som jeg ser fram til å bruke. Men nå over til mine mål som er de samme som sist som da altså blir mine hovedmål, men kan hende jeg legger til noe nytt innimellom hvis jeg vil det.

I september vil jeg…

-Under 120kg

-Ta sunne valg i mat og drikkeveien

-Gå mer på stolpejakt

-Gå mer turer generelt

-Gå 10’000 skritt når jeg kan

-Trene mye mer med appene jeg har og betaler for å ha. De heter LazyFit, justfit og BetterMe

-Trene mer med hulahoopen

-Lese ut et par bøker iallfall

-Gå mer til bussen til og fra jobb

-Prøve ut fler oppskrifter på vektklubben

-Ha sunne og varierte matpakker på jobb ved hjelp av oppskrifter på Vektklubben

-Blogge mer

-Være aktiv på WW og Klart jeg kan klubben og delta på challenges og det de måtte sette opp

*Dette er en ny ting jeg meldte meg på i går. Så nå håper jeg dette kan være noe for meg og at dette kan virke positivt for meg og min livsstilsendring

Dette er hva jeg vil jobbe med og har allerede jobbet med denne måneden, og andre måneder også forsåvidt, men vil gjøre det enda litt mer motiverende å holde på med.

Skrevet i går kveld.

I starten på uka satte jeg meg et mål. Jeg skulle gå 10.000 skritt hver dag. Og har jeg klart det?

Det har vært noe motgang når det kommer til været. Det har ikke vært en dag denne uka det ikke har regnet. Og jeg er mildt sagt utrolig lei! Det må da gå an å ha noen dager og uker nå uten det forbanna regnet?!?!

Men uansett. Jeg går faste turer hver måned. På morgenen går jeg litt over en km til bussen til jobb. Når jeg er ferdig på jobb går jeg litt over en km til bussen hjem. Så det blir skritt ut av det. Men ikke 10.000. Og når man faktisk prøver så merker man at 10.000 skritt daglig er noe man faktisk må jobbe med. Men har jeg klart det?

Ja!!! Jeg klarte det hver dag denne uka. Selvom det kun har vært drittvær så har jeg klart det. Jeg kunne gått så mye mer også. Mye mer. Men faen heller. Kunne vært verre. Kunne vært bedre.

I dag var dagen hvor vi skulle fristes, rett og slett. For en stund siden bestille jeg og familien en opplevelse. For 300kr fikk vi komme ombord på Queen Anne som er en ganske nytt cruiseskip, hvor vi fikk en omvisning og afternoon tea med champagne.

Båten var kjempeflott, og veldig stor og lang. Amatørmessig forklart, men sånn er det med meg. Vi fikk litt dårligere tid på omvisning da tiden hadde blitt misforstått bland noen, men vi fikk sett en god del av skipet før det var tid før te.

Vi fikk først teen, så fikk vi snitter, småkaker og til slutt scones. Alt var veldig godt, men sconesen var best. Så når vi var ferdige med teen så rullet iallfall jeg av båten for jeg ble stapp mett selvom det ikke var store porsjoner.

Men det skal jeg innrømme, det hadde fristet veldig med et cruise. Men nå har min mor og jeg jobber, og vi har Nano vi ikke bare kan reise fra. Vi er tre stykker, og det hadde vært veldig feil for den ene som måtte sitte hjemme og passe Nano en uke. Jeg liker engang ikke å være alene hjemme så lenge. Max tre netter skal gå, men ikke en uke. Jeg liker det bare ikke. Det har ingenting med alder å gjøre, men angst og engstelighet. Men det er lov å drømme og kanskje få det til en gang. Eller planlegge så Nano får pass av en vi kan stole på og han kan like.

Men de klarte jobben sin virkelig, de klarte å friste med en tur. Her er noen bilder jeg tok.

Denne uka har jeg satt et mål for meg selv. Jeg skal igjen ha en uke hvor jeg skal gå minst 10.000 skritt hver dag. Det fordi jeg føler at hvis jeg setter det som mål så blir det fullført. Lager jeg ikke mål så sluntrer jeg fort unna og blir lat. Og det er godt for min psyke å gå turer. Men ikke bare for psyken, men for kondis og kropp også. Og det er det min livsstilsendring går ut på. Ikke bare vekt, men helse og psyke. Og nå for tiden er ikke psyken den beste, men har ikke lyst til å utdype det noe mer. Men mangel på søvn er en del av det.

Men nå er det da altså en ny uke. Ny start. Nye muligheter. Jeg er kvalm som faen, men skal klare det!

Bildet viser antrekket jeg hadde på meg på mandag, Mikke mus T-skjorte og Mikke mus sko fra Primark i Kiel. Likte det antrekket veldig, ble bare litt varmt.

Men nå er det fredag og helg! Jeg har vært hjemme litt over en time allerede, men jeg har vært ute på en veldig lang morgentur på 12km og 17.000 skritt. Gikk fra Tøyen til Huk på Bygdøy via Carl Berner, Ullevål, Majorstuen, Skøyen og litt rundt på Bygdøy og Huk, der satt jeg meg for første gang hele turen. Tok buss i dag tidlig 05.27 og var hjemme igjen 10.21. Det kaller jeg en solid morgentur altså. Så da blir det rolig resten av dagen, mulig litt puslespill og så får jeg bare se.

Første arbeidsuke gikk heldigvis veldig bra. Jeg kom meg igjennom det uten noe problem, litt hodepine og sliten når jeg kom hjem bare, men med en liten lur på sofa gikk det fort over. Har også fått omvisning på nye avdelinger vi skal ta i bruk til høsten, det kan bli spennende. Mange nye planer for å gjøre butikken enda bedre. For min del har uka gått med til å gå igjennom barneklær, prise og henge ut. Veldig mye fint til en billig penge.

Hva som skjer i helgen, lørdag skal vi til Lucky Eddie i Trondheimsveien, spise lunsj og innom Eldorado bokhandel en tur. Og søndag blir det vel en ny morgentur, får se hva som skjer. Og til uka igjen skal jeg se om jeg får satt meg noen mål jeg skal nå hver dag, et visst antall skritt eller noe, får se.

Ha en fortsatt fin fredag, nyt finværet og helgen så blogges vi.

Da var ferien over for denne gang og i skrivende stund sitter jeg på jobben. Til frokost har jeg en protein smoothie og til lunsj tok jeg med meg wok med kylling. Og jeg har et kult antrekk på om jeg må få si det selv. Mikke mus på sko og T-skjorte og en lys olabukse. Skal se om jeg får tatt et bilde av det etterhvert. Tenkte at hvis jeg skulle gidde dette måtte det skje i et kult antrekk. Noen ganger blir jeg inspirert av det jeg selv går i.

Men noe jeg er glad for at jeg slipper nå etter ferien er å tenke på disse feriekiloene. For det er ikke noe å bekymre seg over. Jeg turte å veie meg på lørdag og jeg er der jeg var før ferien. Og jeg vet hvorfor det står stille, det kan lett endres. Men at det er samme tall som før ferien er jeg fornøyd med. Og jeg har gått ned to cm rundt midjen i tillegg. Og det motiverer. Jeg har kost meg i ferien. Jeg har spist det jeg har hatt lyst på. Men jeg har også vært mye i bevegelse, gått mye. På disse fire ukene kan jeg telle de roligere dagene på en hånd. Når vi var i Sverige gikk vi veldig mye, morgentur og aftentur og vi gikk mye i mellom også.

Men det er bare å fortsette utover siste del av sommeren og utover høsten så lenge føret tillater det. Etterhvert blir det nok et holkehelvete uten like og da er det bare å spikre døra og holde seg inne igjen fram til våren. Tviler på at denne vinteren blir noe bedre enn i fjor. Da var det håpløst en lang stund. Men det får vi ta da.

Når ferien startet så håpet jeg på at jeg skulle blogge om mine opplevelser. Men det ble mange opplevelser og liten tid med det jeg håpet på å rekke. Og nå har fire uker gått og ferien er over og det er tilbake til jobb. Og det har jeg virkelig ikke lyst til. Kommer bare til å være rot der jeg pleier å sitte og det er jeg som helt sikkert kommer til å måtte rydde opp. Men nå etter ferien har jeg bestemt meg for noe. Jeg skal gi mer faen! Kommer jeg på jobb og er det jeg skal bruke til å prise klær ikke på plass så priser jeg ikke klær. Er det rot på bordet etter andre blir ikke det ryddet for det er ikke mitt rot. Det er veldig greit! Sende kunder videre til andre hvis de spør meg om ting, men det er uansett greit å gjøre. Vi skal etterhvert få nye steder å være også og det har ikke jeg fått sett enda, andre har vært på omvisning og det måtte jo skje på dagen jeg hadde fri, og etterpå har det ikke skjedd noe mer. Så jeg skal spørre om en omvisning. Men motivasjonen finnes ikke. Den er ikke-eksisterende. Jeg vil være hjemme, kose nano, holde på med puslespill, gå treningsturene mine. Jobbe for meg selv og med meg selv. Og jeg føler jobben tar for mye tid fra meg til å gjøre det jeg egentlig vil. Vært der i 12 år, er egentlig ikke helt min greie å jobbe i butikk, men hva gjør man? Slutte og bare være ufør? Må nok tenke litt altså. Vil ikke gro fast der heller.

Heldigvis har jeg en uke igjen av ferien. Men det er typisk at store deler av den skal regne bort. Vi er ferdige med tre uker, og har kun gjort halvparten av det vi har lyst til å gjøre. Og vi har kun hatt fire hjemmedager og hviledager. Når vi har ferie betyr ikke det late dager, det har det aldri betydd. Men vi har vært hjemme på kveldene. Slappe av kan man gjøre på jobb, hehe.

Men de tre ukene har vært fine, vi har gjort mye artig. Og det største av alt er at vi endelig kom oss tilbake til Vimmerby igjen! Jeg kommer tilbake til den turen senere, blir nok endel innlegg om den turen etterhvert. Og jeg lengter så innmari tilbake! Var vondt å dra derfra. Men det beste var å se Nanogutt igjen.

Når vi snakker om Nano, han la seg nettopp oppå ansiktet mitt og har ligget her i 20 minutter så vi får heller ta igjen dette her, Nano vil ha nærhet og kos mens han koseklorer panna mi så da får jeg gi det han trenger.